maryjet.blogg.se

2013-05-27
02:17:20

Magnus Den Store
 
En recension jag hittade:
 
Live på Hamburger börs spelades rockshowen Magnus Den Store. Magnus Uggla på sistone har nått nya höjder med hjälp av tv-program som Så mycket bättre. Både som tolkare av andras låtar (och då i synnerhet "Jag och min far") och som den som blir tolkad (vem minns inte Darins och Miss Lis versioner av "Astrologen" respektive "Första gången"?). 
 
På "börsen" spelades nu showen om honom själv. Tidigare har många tänkt på Mange som en sjungande stå upp-komiker. Här blir han en sådan på riktigt. Massor med sketchartat prat levereras och Ugglan drar av många väldigt självironiska skämt. 
 
Så här har vi väl egentligen aldrig sett honom tidigare? Utklädd till tjej som dissar killar, buktalare (en dold talang vi inte visste att han hade), som tonåring ledsen över sin krullfrisyr och mycket mer. 
 
Låtarna hamnar lite i skymundan. Men när de väl spelas är det bäst på hela kvällen. Publiken diggar framför allt de gamla klassikerna. 
 
Vi hoppas att Magnus Uggla har många bra år framför sig. Som det ser ut nu är han fortfarande en grym artist med kul och fräscha idéer i bakfickan. Enligt showen beräknas han dö år 2033 vilket i så fall skulle ge oss 20 år till av hans sarkastiska rock. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: